Vacatures

 

Wij zoeken vrijwilligsters voor de museumwinkel en de expositieruimte.

Gaat u in de loop van dit of komend jaar met pensioen en wilt u actief blijven en/of heeft u straks 1 of 2 dagleden per week beschikbaar?

Wij zoeken kandidaten om ons team van vrijwilligersters te komen versterken.
Vrijwilligsters in onze 45 jarige organisatie runnen 1 of 2 middagen in de week, samen met een collega de museumwinkel en de expositieruimte.

De bezoekers, z'on 20.000 per jaar, zijn van alle leeftijden zowel senioren, uit binnen en buitenland, toeristen, scholieren, studenten, willen de sfeer van vroeger proeven maar ook nieuwe ontwikkelingen en trends zien op het gebied van duurzaamheid, verpakkingen en milieu in de foodretail.

Het huidige team bestaat uit 12 dames inclusief de teamleidster en 3 invalsters.
De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 55 en de 60 jaar maar dit is geen vereiste, en vrijwel de meeste dames zijn al jaren bij het museum betrokken. Wil u eerst meer weten of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de teamleidster, mevrouw Langevoort via telefoonnummer 06 23 31 6651, of de coordinator van het museum, de heer Reuter via telefoonnummer 06 53 26 41 24.

Als er sprake is van enige verkoopervaring in de supermarkt of in de detailhandel in zijn algemeenheid en de redelijke spreekvaardigheid in het Engels is dat een pré.